top of page
Yksityiset
 
Rakennamme kaikkien kotien piha-alueet
 

Puutarhatoimisto Scan Plant on puutarha-alan ammattilainen, joka ottaa huomioon pienetkin yksityiskohdat ja rakentaa laatua kestävyyttä  ja ympäristöä kunnioittaen.

 

Kustannustehokkuus ja luotettavuus ovat meille kunnia-asia kohteen laajuudesta riippumatta.  Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukemattomia yksityiskohteita alkaen kerrostalon parvekkeen vihersisustussuunnitelmasta aina huviloiden, kartanoiden tai omakoti- ja rivitalokohteiden kokonaisvaltaiseen viherurakointiin.

 

Kaikki puutarha- ja kiviasennustyöt ovat meille tuttuja, mutta olemme erikoistuneet myös vapaa-ajan asuntoihin ja hallitsemme sen lisäksi kuntan asentamisen ja viherkattotyöt. Viherkatto on näyttävä lisä myös kaupungissa, ja sillä voidaan maisemoida myös pienempiä kohteita kuten piharakennuksia, autokatoksia, leikkimökkejä ja roskakatoksia. Kysy lisää!

 

Takuutyötä isoissa ja pienissä asioissa

 

Voimme tarjota kokonaisvaltaisen urakoinnin suunnittelusta toteutukseen ja takuuajan hoitoon. Takuuaika? Kyllä. Meidän rakentamisella on aina takuu ja työmme on yleensä verovähennyskelpoista.

 

Usein meiltä myös pyydetään apua pienempään pihanparannukseen, tai vaikka autopaikkojen betonikiveykseen ja terassin rakentamiseen. Nämäkin onnistuvat, ja työmme sisältää aina kokeneen viherurakoitsijan sekä suunnittelupalvelut kaupan päälle pienissä kohteissa. Monilla on halua ja tarvetta tehdä pihatöitä, mutta ei välttämättä tiedä mistä aloittaa tai yksinkertaisesti aikaa ei ole. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme on valmiina auttamaan.

 

Pihan kunnostustyöt ovat verovähennyskelpoisia. Uudiskohteita lukuunottamatta voidaan myös kaikki rakentamisen kustannukset töiden osalta vähentää verotuksessa. Ajan tasalla olevat lisätiedot löytyvät osoitteesta: https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

 

Annamme aina kokonaishintaisen tarjouksen, joten yllätyksiä ei pääse syntymään.

 

Tarjontaamme kuuluvat:

 

  • Pihakiveykset

  •  Muurit

  • Nurmikot ja istutukset

  • Nurmikon perusparannukset

  • Puut pensaat ja perennat kotiin toimitettuna

  • Aidat ja terassit

  • Kaivinkone ja kauhakuormaaja

 

Käytämme rakentamiseen aina vain laadukkaita materiaaleja. Pitkäikäinen ja helppohoitoinen näyttävä piha on aina hyvä sijoitus, sillä puutarhaan panostamalla voi koko kiinteistön arvo nousta jopa yli 10%. Urakoimme myös pihan stailauksia juhlia ja asuntoesittelyitä varten.

 

Nykyisin teemme myös vihervalvontaa. Jos olet toteuttamassa pihaprojektia tai se on jo valmis, mutta rakentamisen laatu epäilyttää, on hyvä vaihtoehto ottaa mukaan ulkopuolinen vihervalvoja. Ammattitaitoinen valvoja osaa ottaa asiat laadun, kestävyyden ja käytön kannalta laajemmin huomioon ja osaa vaatia näitä urakoitsijalta niin ettei virheitä tarvitse jälkikäteen korjailla. Valvojan tehtävä on pitää huoli siitä, että asiakas saa rahoilleen sovitun mukaisen työn huolellisesti tehtynä.

 

Monipuolinen kalustomme takaa onnistumisen myös muussa rakentamisessa, vaikka se ei puutarhaan liittyisi. Autopaikka, mökkitie tai terassin pohjatyöt onnistuvat siinä missä vanhojen pensaiden poisto.

 

Hyvien tukkusopimusten kautta voimme tarjota kaikille viherpeukaloille kohtuuhinnalla kotiin toimitettuna useimpia piharakentamisen materiaaleja. Kauttamme saa kestäviä ja laadukkaita, parhaimpien kotimaisten taimistojen kasveja. Toimitamme kotiin kuljetettuna myös suurempia puita.

 

Tutustu erilaisiin toteutusratkaisuihimme:

 

Täysihoito Plus  -  laatutietoisen valinta

Pihan suunnittelu ja toteutus asiakkaan antaman budjetin mukaan. Kokonaisvaltainen ratkaisu, johon voi sisällyttää myös pihan hoitotyöt. Kahdesta kolmeen ensimmäistä vuotta rakentamisen jälkeen ovat hoidon kannalta tärkeimpiä. Hyvä valinta silloin, kun halutaan kestävä ja toimiva ratkaisu yhdestä puhelinnumerosta yhdellä laskulla.

 

Täysihoito - yksi suosituimmista ratkaisuista

Pihan toteutus valmiin suunnitelman mukaan. Varma ratkaisu, jos haluat toteuttaa valmiin suunnitelman ottamalla huomioon kestävyyden ja ympäristöasiat. Valmis suunnitelma toteutetaan vankalla rakentamisen laadulla.

 

Puolihoito - helppo ja huoleton osatoteutus

Pihan osan toteutus suunnittelupalvelumme avulla. Kohde voi olla autopaikka, pihakiveys, terassi, patio, vesiaihe tai ne kaikki yhdessä. Koko pihaa ei tarvitse tehdä kerralla valmiiksi, jos kokonaisuus on mietittynä. Urakoimme paljon kohteita, jotka jaetaan usealle vuodelle. Näin voidaan jakaa kustannuksia ja ottaa  huomioon  tilankäytön tarpeiden muutoksia esimerkiksi lasten kasvaessa.

 

Bed & breakfast – jaettu urakka kätevästi

Pihan tai sen osan toteutus asiakkaan hankkimista materiaalista tai töiden jakaminen, esimerkiksi pihakiveys tilaajan kivistä tai valmiit maan kaivaukset ja multaukset asiakkaan itsensä istutettavaksi. Mahdollisuuksia on loputtomasti -  ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

Aputyöt – ammattiapu lähellä

Teemme myös pihaneuvontaa. Jos asiakas haluaa asentaa pihakivet itse, meiltä saa tarvittaessa valmiit, kivetysten pohjatyöt  - taidolla tehtynä, ladontavalmiiksi. Autamme myös puiden ja pensaiden leikkauksissa, nurmikon parantamisissa ja uudistamisissa, painuneiden kiveysten ja pintavesiongelmien korjaamisessa.  Teemme lisäksi kone- ja maantiivistystöitä ja sahaamme kiviä timanttilaikalla.

 

Suunnittelupalvelut – ideasta valmiiksi suunnitelmaksi

Ammattitaitoinen vihersuunnittelu- ja neuvonta jokaiseen kohteeseen asiakkaan toiveita kunnioittaen. Pihasuunnitelmien hinnoittelu kohteen koosta ja vaativuudesta riippuen. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

.

 

Vihervalvonta –  varmistaa hyvän lopputuloksen

Koulutettu viheralaan erikoistunut paikallisvalvoja varmistaa kohteesi onnistumisen vaikka sitä emme rakentaisikaan. Valvonnan tärkein tehtävä on pitää huoli laadusta ja kustannuksista sekä kokonaisuudessa onnistuneen kohteen valmistuminen aikataulussa. Vihervalvoja voidaan kiinnittää projektiin jo alusta asti, jotta voidaan auttaa tarjouspyynnössä ja suunnitelmien kanssa, mutta mahdollista on tilata myös vastaanottotarkastus. Suositeltavaa on kuitenkin tehdä valvontaa jo rakentamisvaiheessa jotta mahdollisilta virheiltä vältytään jo ennalta.
bottom of page