top of page
Julkiset kohteet
 
Luotettava yhteistyökumppani julkisissa hankkeissa
 

Puutarhatoimisto Scan Plant on luotettava ja kokenut ympäristörakentaja jo vuodesta 1987. Päätoiminta-alueemme on Päijät-Hämeen lisäksi Iitin, Mäntsälän ja Keravan alueilla.

 

Ammattiosaamisella kustannustehokkaasti

 

Annamme aina selkeästi eritellyn kokonaishintatarjouksen. Pitkä kokemus antaa meille mahdollisuuden toteuttaa tehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja kustannustehokkaasti. Koulutetussa henkilökunnassamme on puutarhureita, kiviasentajia, rakennusmiehiä, työnjohtajia sekä vihervalvoja, joka vastaa omavalvonnasta. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneen tuloksen, oli kyse sitten puiston perusparannuksesta, uudesta leikkipuistosta tai kurssikeskuksen pihatöistä. Olemme uudistaneet monia leikkialueita ja asentaneet leikkivälineet useisiin uudiskohteisiin. Myös liikuntakalusteista ja -alueista meille on kertynyt kattava kokemus oleskelu- ja ympäristökalusteiden lisäksi. Istutukset ja huonokuntoisten istutusten uudistamiset teemme aina laadukkaista materiaaleista tavoitteena hoitotarpeen minimointi ja kestävä pitkäikäinen lopputulos. Katemateriaalien levityksen teemme tehokkaasti kahmarilla.

 

Kaiken kokoiset urakat

 

Monipuolinen ja tehokas kalusto oman, kattavan yhteistyöverkostomme kanssa takaa jokaisen urakan onnistumisen kohteen koosta riippumatta. Teemme myös osaurakoita, esimerkiksi kivityöt, kylvötyöt tai istutuksett.

 

Työturvallisuus otetaan huomioon

 

Puutarhatoimisto Scan Plantille työturvallisuudesta huolehtiminen on kunnia-asia. Otamme turvallisuusasiat vakavasti ja teemme jokaisesta kohteestamme etukäteen työturvallisuusarvioinnin. Aktiivinen yhteistyö tilaajan ja muiden urakoitsijoiden kanssa on tärkeää koko rakennusajan, mutta erityisesti jos olosuhteet muuttuvat on tilanteen nopea arviointi tärkeää.

 

Vihervalvojamme voi auttaa ongelmatilanteissan

 

Vihervalvonnan tarve lisääntyy koko ajan ja siksi haluamme tarjota ammattitaitoiset valvontapalvelut myös kunnille ja yhteisöille kilpailukykyiseen hintaan. Kysy lisää vihervalvonnasta.

 

 

bottom of page