top of page

Toiminnassa jo yli kolmekymmentä vuotta

Puutarhatoimistomme on toiminut jo yli 30 vuotta. Se on kunnioitettavan pitkä aika alallamme. Meidät tunnetaan Lahden talousalueen rakennusliikkeissä, yrityksissä, kunnissa ja vaikkapa Tielaitoksella. Olemme rakentaneet yksityiskohtien isoja pihoja ja korjanneet pieniä terassikiveyksiä.

 

Me teemme työtämme sydämellä. Olemme aina tehneet. Yrityksemme perustajan, Rane Kallosen vahvat visiot ja aito rakkaus työhön kantavat meitä yhä. Nykyisin operatiivisesta toiminnastamme vastaa perheyhtiömme osakkaaksi mukaan tullut työpäällikkö Tom Ruusuvuori.

 

Mukana alan ja talouden kehityskäänteissä

 

Olemme eläneet mukana Suomen talouden vaihteluissa. Välillä on ollut tiukkaa ja välillä on saatu voita leveämmin leivän päälle. Muistamme ajan, kun tarjoukset annettiin suullisesti ja lyötiin kättä päälle. Sopimukseen voitiin luottaa molemmin puolin. Nyt tarjouspyynnöt ja tarjoukset tehdään kirjallisesti. Luottamus on kuitenkin edelleen sama.Vuosien saatossa myös viherrakentaminen on muuttunut. Nykyisin tehdään enemmän laatoituksia ja muita kivitöitä ja kasvien osuus on jonkin verran vähentynyt. Rakentamisen turvamääräykset ovat kiristyneet. Suuntaukset eivät kuitenkaan orjuuta meitä, vaan suunnittelijamme toteuttavat ratkaisuja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toiminnallisuus ja kauneus osataan meillä laittaa kulkemaan käsi kädessä.

 

Voimavarana osaava henkilöstö

 

Me olemme aina halunneet panostaa ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Osaaminen ja hyvä palvelu ovat osa meitä. Haluamme myös pitää henkilöstöstämme hyvää huolta. Me olemme kuin yhtä suurta perhettä. Kesäisin työllistämme myös koululaisia. Meille on aina ollut kunnia-asia valmentaa heitä työelämään, ja olemme kantaneet kortemme kekoon nuorten kannustamisessa. Rakennustyömaille he eivät ehkä aina pääse, mutta piha-alueiden hoidossa ja kasvien parissa löytyy mielenkiintoisia tehtäviä. Meillä on aina ollut ovi auki myös alan opiskelijoille. He ovat saaneet meiltä harjoittelupaikan, jossa heitä on opetettu kädestä pitäen asianmukaisissa työtehtävissä. Hyvästä huolenpidosta kertoo ehkä sekin, että kesä toisensa jälkeen moni alan opiskelija on tullut meille takaisin, kunnes opinnot ovat takana.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin!

 Kuvaaja Sonja Siikanen

bottom of page