top of page
Taloyhtiöt
 
Osaava viherrakentaja asunto-osakeyhtiön kumppaniksi
 

Ympäristörakentaminen on yleisesti samanlaista kohteesta riippumatta, mutta asunto-osakeyhtiöillä on usein omat tarpeet ja halut, jotka ovat mahdollista yhdistää. Ammattitaitoinen, osallistuva ja neuvotteleva työskentelytapamme tekee mahdolliseksi ratkaisun, josta syntyy kaikkia miellyttävä lopputulos

 

Suunnittelu osana palvelukokonaisuutta

 

Suunnittelupalvelut ja neuvonta sisältyvät työhömme aina, kun tehdään pienempää pihanmuutosta. Muutoksista kannattaakin pyytää tarjous meiltä. Tarjoamme mielellämme myös kokonaisvaltaisen ratkaisun koko piha-alueen uudistamiseen monipuolista suunnittelusta toteutukseen.

 

Leikkialueet turvallisiksi, parkkipaikat ja istutukset kuntoon

 

Suurimmat muutostarpeet taloyhtiöissä ovat useimmin vanhassa ja nykyisten säädösten vastaisessa leikkipaikassa sekä hoitamattomissa istutuksissa. Me osaamme korjata leikkialueen turvalliseksi ja nykyajan vaatimukset täyttäviksi. Samalla on helppo uudistaa ja korjata muutakin pihaa, kun kalusto ja työntekijät ovat paikalla. Pintavesien kaadot sekä kattovesien johtaminen on hyvä tarkistaa ja vihdoinkin korjata parkkipaikan kuopat. Aika usein tehtävämme on ollut myös kaivaa pois vanhat, liian suureksi kasvaneet pensaat pois ja istuttaa tilalle paremmin soveltuvaa kasvillisuutta. Oleskelupaikka tai jopa grillikatos jäävät usein vähäisellä käytölle, mutta pienillä muutoksilla voidaan näistäkin investoinneista tehdään miellyttävä sekä käyttökelpoinen paikka koko taloyhtiön iloksi.

 

Pihainvestoinnit vaikuttavat asuntojen arvoon

 

Pihanparannukset nostavat aina myös asuntojen arvoa, mutta tärkeintä on osata ottaa huomioon ne seikat, jota saattaisivat sitä laskea. Kosteusvauriot ovat pahimpia ja niiden ehkäiseminen jo ennalta on tärkeää. Lisäksi kannattaa muistaa, että pihaan jo tehdyistä investoinneista on pidettävä huolta. Huonokuntoinen piha ei nosta asuntojen arvoa, päinvastoin. Me autamme piha-alueen kunnossapidossa ja viihtyisän ilmeen luomisessa

 

Vihervalvojamme voi auttaa ongelmatilanteissa

 

Vihervalvonta- ja neuvontapalvelumme auttavat jo syntyneissä ongelmatilanteissa tai uuden projektin aikana. Epäilyttääkö huonokuntoinen puu tai onko naapurin kanssa mahdollisesti kiistaa rajasta? Kysy lisää, me keksimme ratkaisun.Ulkopuolinen vihervalvonta on hyvä valinta myös uusille asunto-osakeyhtiöille, mikäli halutaan ammattilaisen mukaan esimerkiksi vastaanottotarkastukseen. Se on helppo ja järkevä tapa varmistaa, että kohteessa saa rahoilleen vastiketta myös pihan osalta.

 

 

bottom of page